Σημαντικά Νέα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... "ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"...!!!

Περισσότεροι από 250.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν τους δρόμους της Βραζιλίας, πριν από την αναμέτρηση της Νιγηρίας με την Ταϊτή για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό το θεσμό που γίνεται κάθε 4 χρόνια και φέτος πραγματοποιείται στη Βραζιλία πήραν θέση και υποστήριξαν τους πολίτες που διαδηλώνουν.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της «σελεσάο» και αμυντικός της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, δήλωσε: ....    

«Είμαι υπέρ των διαμαρτυριών χωρίς βία. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους και το γεγονός ότι δεν είναι χαρούμενοι. Είναι ένας τρόπος να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους και να βελτιώσουν την κατάσταση στη χώρα. Είμαι Βραζιλιάνος, αν και ζω στο εξωτερικό, και πάντοτε ελπίζω ότι η Βραζιλία θα προοδεύσει. Οι διαδηλωτές παλεύουν για την υγεία και την εκπαίδευση. Χρειαζόμαστε ενότητα. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μία συμφωνία και ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο. Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι όταν βλέπουμε βία», δήλωσε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο συμπαίκτης του στη Βραζιλία και δεξί μπακ της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με ένα γιγαντιαίο μάτι σε κίτρινo και πράσινο χρώμα, με τη σημαία της χώρας:

«Τάξη και Πρόοδος». «Τάξη και Πρόοδος χωρίς βία για μία καλύτερη Βραζιλία, μία ειρηνική Βραζιλία, μορφωμένη, υγιή, ειλικρινή και χαρούμενη Βραζιλία», έγραψε στο σχετικό μήνυμά του.

Ο κόσμος της Βραζιλίας συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά με αφορμή την αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων στα ΜΜΜ του Σάο Πάουλο. Οι αντιδράσεις αφορούν τη διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και ακολούθως του Μουντιάλ, με τους Βραζιλιάνους πολίτες να θεωρούν ότι οι διοργανώσεις αυτές ωφελούν την πλούσια τάξη και στερούν κονδύλια από το κράτος που θα μπορούσαν να καλύψουν άλλες κοινωνικές ανάγκες.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.