Πνεύμονες, καρδιά, γλώσσα, μάτια, κόκκαλα, υπολείμματα από κρέας, λίπος, αλλά και μεγάλες δόσεις από το βακτήριο Εσερίχια κόλι που συναντάται στο έντερο και τα κόπρανα, φαίνεται πως αποτελούν τα κύρια συστατικά για τα ζουμερά κεμπάπ που σερβίρονται στη Μεγάλη Βρετανία.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους ερευνητές μπορεί το 50% του κεμπάπ να περιέχει κρέας από κοτόπουλο ή μοσχάρι, όμως το 9% δε μπορούσε να ανιχνευθεί η ταυτότητα του κρέατος.
Πέρα από αυτό οι μελετητές κατέληξαν ότι μια μερίδα κεμπάπ καλύπτει το 98% -277% της ημερήσιας διατροφικής μας ανάγκης σε αλάτι, ότι έχει 1.000-1.990 θερμίδες και ότι περιέχει 148% -346% της ημερήσιας ανάγκης μας σε λιπαρά.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα στοιχεία, σε πολλές περιπτώσεις οι Βρετανοί επιστήμονες εντόπισαν βακτήρια όπως το Εσερίχια κόλι και τον σταφυλόκοκκο.
protothema
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ