Σημαντικά Νέα

Άλλη μία σύσκεψη από την οποία δεν περιμένουμε να βγει τίποτε..

Εχθές διεξήχθη λοιπόν η διαδημοτική σύσκεψη μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αλμωπίας για μία ακόμη συζήτηση με θέμα τα αδέσποτα ζώα. 
Προσκεκλημένοι ήταν (σύμφωνα με την πρόσκληση του δήμου) τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Απόντες; Πάρα πολλοί εμπλεκόμενοι φορείς. Κάποιοι δε,από αυτούς, ήρθαν από....σύμπτωση..σαν να λέμε είδα φως και μπήκα.
 Τόση ήταν η σοβαρότητα και η προετοιμασία αυτής της τόσο σημαντικής διαδημοτικής σύσκεψης, για ένα θέμα που "όλο και μεγεθύνεται και απασχολεί συνεχώς, τόσο το Δήμο Αλμωπίας όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση του δήμου. ...
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των Ελληνικών αρμοδίων υπηρεσιών και Ελλήνων αιρετών, να μην κάνουν τίποτα για ένα πρόβλημα και να τρέχουν τελευταία στιγμή να διορθώσουν τις φοβερές ελλείψεις τους, χωρίς να νοούν να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι να ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ και να θέλουν να βρουν "λύσεις" εδώ και τώρα, το βιώσαμε για άλλη μια φορά. 
Εμείς κάναμε την εισήγησή μας και καταθέσαμε (για άλλη μια φορά τις προτάσεις μας). Ο αγώνας (διότι περί αυτού πρόκειται) συνεχίζεται... Άλλη μία σύσκεψη από την οποία δεν περιμένουμε να βγει τίποτε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.