Σημαντικά Νέα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

perivallontikes-draseis-ilion.jpgΣτα πλαίσια του εορτασμού τηςΠαγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013,  με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Έδεσσας, διοργανώνονται συμβολικές περιβαλλοντικές δράσεις στην πόλη της Έδεσσας σε συνεργασία με τη Δ/νση Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας.
         Με τη συμμετοχή εθελοντών εκπαιδευτικών και μαθητών θα γίνει μία συντονισμένη προσπάθεια περισυλλογής σκουπιδιών και διαχωρισμός τους σε ανακυκλώσιμα και ...  
 ...μη, καθαρισμός πινακίδων σήμανσης από μουντζούρες και αυτοκόλλητα και βάψιμο  τοίχων σχολικών κτιρίων για την κάλυψη συνθημάτων και graffiti σε διάφορα σημεία, πέριξ των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
        Παράλληλα, στον πεζόδρομο της πόλης θα υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης για την ανακύκλωση. Εκεί θα προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη παρουσίαση με θέμα την ανακύκλωση και θα παρέχονται πληροφορίες τόσο για την αναγκαιότητα όσο και τα οφέλη αυτής  στην καθημερινότητά μας.
         Επίσης, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας διαδραστικά παιχνίδια με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους και την υιοθέτηση της ανακύκλωσης ως στάση ζωής για το μέλλον. Ταυτόχρονα, η ομάδα του ΚΔΑΠμεΑ «Ορίζοντας» θα καθαρίσει το χώρο και θα φυτέψει τριανταφυλλιές στην πλ. Στουγιαννάκη.
         Η πρόσκληση για συμμετοχή είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν εθελοντικά  αυτήν την προσπάθεια. Τηλ. επικοινωνίας: 2381029516 (Δημ. Αστυνομία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.