Σημαντικά Νέα

ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ... οι αντιπολιτευόμενοι... στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  η πραγματικότητα στην Αριδαία. Την Παρασκευή που μας πέρασε είχε προγραμματιστεί η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλείου στην Αριδαία με θέματα άκρως ενδιαφέροντα.
Αυτό όμως που αντίκρυσαν όσοι παρευρέθηκα,ν από τους εκλεγμένους του συνδυασμού του Δημάρχου, αλλά και των παρισταμένων πολιτών, δεν τιμά καθόλου σύσσωμη την αντιπολίτευση, μηδενός εξαιρουμένου! Η εικόνα ήταν το λιγότερο σοκαριστική! 
Δεν παρουσιάστηκε κανείς απ'ο τους αντιπολιτευόμενους δημοτικούς συμβούλους. Η εικόνα ήταν άκρως απελπιστική και τα σχόλια που ακούστηκαν δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Η απαξίωση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δημιούργησε εύλογα ερωτήματα, αν σκεφθούμε συνδυαστικά σε σχέση με το προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όπου όλως τυχαίως η παρουσία της κάμερας τοπικού καναλιού έκανε πολλούς να αδράξουν την ευκαιρία και να δημιουργήσουν εντυπώσεις(;), με τις παραστασιακού τύπου αναφορές τους....   

 Από τη στιγμή που οι δύο αυτές περιπτώσεις συναντιούνται τόσο κοντά χρονικά, πολλές ερμηνείες μπορούμε  να δώσουμε για το τι τελικά εξυπηρετεί οι παρουσία ορισμένων σε ορισμένες και μόνο επιλεκτικές συνεδριάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.