Σημαντικά Νέα

Δ.ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: «Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν»

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Η απόφαση του ΣτΕ ανοίγει τον δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας, δημόσιας, αντικειμενικής και σύγχρονης ραδιοτηλεόρασης, επικυρώνει την κατάργηση της ΕΡΤ και του Διοικητικού της Συμβουλίου, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, και σφραγίζει το τέλος ενός σπάταλου και παθογόνου οργανισμού. Βρίσκεται πλέον στην αρμοδιότητα του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού Επικρατείας να λάβουν τα απαραίτητα οργανωτικά μέτρα για τη συνέχιση της μετάδοσης εκπομπών από «δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα» έως ότου συσταθεί ο Νέος φορέας. 
Είναι κοινός τόπος σήμερα ότι, αν θέλουμε να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις και στις αλλαγές που έχουμε .....    
ανάγκη, πρέπει να συγκρουστούμε με το παρελθόν, να αλλάξουμε το κατεστημένο των «βολεμένων» και να θέσουμε τις βάσεις για μια νέα και σύγχρονη Ελλάδα.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος δρόμος που έχει επιλέξει η κυβέρνηση  για να ολοκληρώσει αυτήν τη διαδικασία είναι αυτός της δημοκρατίας και της ορθής λειτουργίας των θεσμών. Είναι σημαντικό μέσα στο κλίμα αναταραχής που παλεύουν ορισμένοι να δημιουργήσουν, με στόχο τη διαστρέβλωση του δημόσιου διαλόγου και τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας, να αντιταχθούμε κινούμενοι μέσα στα πλαίσια που ορίζει το Σύνταγμα και θέτει η Δημοκρατία.
Η νέα ραδιοτηλεόραση είναι γεγονός και με τη σφραγίδα του ΣτΕ, η  απόφαση του οποίου είναι μια απόδειξη ότι στον αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός για μια αξιοκρατική, δίκαιη και μεταρρυθμιστική Ελλάδα, η Δημοκρατία είναι με το μέρος μας.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.