Σημαντικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του Τμήματος Κτηνιατρικής Αντίληψης Φαρμάκων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της ΠΚΜ σε προσωπικό σφαγείων και πτηνοσφαγείων με θέμα την ευζωία και την προστασία των ζώων (30/5/2013)


Σεμινάρια στο προσωπικό σφαγείων - πτηνοσφαγείων με θέμα την ευζωία – προστασία ζώων και πτηνών διενεργήθηκαν από το προσωπικό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τον Μήνα 2013.
     Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από το Τμήμα Κτηνιατρικής Αντίληψης Φαρμάκων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο προς τους υπεύθυνους και το προσωπικό του σφαγείου “ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ Α.Ε.” στη Νέα Χαλκηδόνα ....      Θεσσαλονίκης με θέμα: «Προστασία των ζώων κατά τη σφαγή». Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο προϊστάμενος του Τμήματος Κ.Α.Φ.Ε. της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νικόλαος Βαρβαρόπουλος και η υπάλληλος του Τμήματος Αικατερίνη Μανακίδου.
     Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο στους υπεύθυνους και το προσωπικό του πτηνοσφαγείου «Α. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α.Ε.» που βρίσκεται στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής με θέματα: ,
Α. «Προστασία των πτηνών κατά τη μεταφορά και τη σφαγή», με εισηγητή τον προϊστάμενο του Τμήματος Κ.Α.Φ.Ε. της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κτηνίατρο Νικόλαο Βαρβαρόπουλο.
Β. «Προ και μετά τη σφαγή επιθεώρηση των πουλερικών», με εισηγητή τον κτηνίατρο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Σπήλιο Γεωργιάδη.

    Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, δόθηκαν βεβαιώσεις σε όλους τους εκπαιδευόμενους καθώς και το σύνολο της ενημερωτικής ύλης των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.