Σημαντικά Νέα

Η δική μας “Λυσιστράτη” της έκφρασης Αλμωπίας στα 10 καλύτερα ερασιτεχνικά θεατρικά έργα από την Ελλάδα και την Κύπρο

Σημαντική διάκριση για την “Έκφραση“ Αλμωπίας καθώς προκρίθηκε στα 10 καλύτερα ερασιτεχνικά θεατρικά έργα, από την Ελλάδα και την Κύπρο, στο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Κορίνθου που θα διεξαχθεί 1-10 Αυγούστου 2013.
Με τη κωμωδία του Αριστοφάνη “ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ” σε μια μοντέρνα εκδοχή, σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, μουσική Τάσου Δίσκου, και χορογραφίες Αφροδίτης Πασχαλίδου, η θεατρική ομάδα από την Αριδαία, εντυπωσίασε τους διοργανωτές και πέρασε στα 10 πρώτα θεατρικά σχήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο. ...    
Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, διεξάγετε εδώ και 11 χρόνια στην Κόρινθο και είναι η πρώτη φορά που η θεατρική ομάδα ‘έκφραση’ προκρίνεται στην τελική φάση του συγκεκριμένου Φεστιβάλ.
Η δική μας «έκφραση», μας έχει συνηθίσει σε διακρίσεις, αφού πέρυσι επέστρεψε από την Ορεστιάδα με σημαντικά βραβεία στις αποσκευές της, μεταξύ αυτών βραφείο κοινού, Α' Γυναικείου ρόλου και έπαινο ερμηνείας Β' Αντρικού ρόλου.
Η επιτυχία της κωμωδίας “ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ” που παρουσίασε φέτος την άνοιξη στην Αριδαία, επισφραγίστηκε με την πρόκριση στο φεστιβάλ Κορίνθου.
Το θεατρικό της ’Έκφρασης’ θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013, ώρα 9.00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Καλό ταξίδι στην δική μας “έκφραση Αλμωπίας” καλή παράσταση και επιστροφή με ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.