Σημαντικά Νέα

Η Land Rover «πάει Σαντορίνη»


Ειδική έκδοση του Defender αφιερωμένο στο νησί των Κυκλάδων

Η Land Rover «πάει Σαντορίνη»

Η Land Rover κλείνει τα 65 χρόνια ζωής και γιορτάζει την επέτειό της, με μία special edition με παραλλαγές (ανάμεσά τους μία θα ονομάζεται Σαντορίνη), το Defender LXV, που θα κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Η Land Rover γιορτάζει τον 65ο χρόνο παρουσίας και τι καλύτερο για να το γιορτάσει από μια τέτοια έκδοση. Από ότι φαίνεται, η ειδική έκδοση του Defender, την LXV, θα λανσαριστεί μέσα στη χρονιά.

Η έκδοση LXV λοιπόν, θα διαθέτει πέντε διαφορετικές επιλογές σε χρώματα και στυλ για την εξωτερική εμφάνιση του οχήματος. Ανάμεσα σε αυτές θα υπάρχουν το Μαύρο της Σαντορίνης ή το Λευκό των Fuji και το γκρι των Corris για την οροφή, τη μάσκα και τους προβολείς. Το μοντέλο επίσης θα «φοράει» τροχούς με ζάντες αλουμινίου 16-ιντσών.

Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες, αλλά περιλαμβάνουν δερμάτινα καθίσματα, ενώ το λογότυπο του "LXV" θα είναι ραμμένο ανάγλυφα στα εμπρός προσκέφαλα με πορτοκαλί κλωστές για αντίθεση.

Η κινητήρια δύναμη θα πηγάζει από ένα κινητήρα 2.2-λίτρων diesel που θα αναπτύσσει 122 ίππους και 360 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το οποίο θα επιτρέπει στο Defender LXV να επιταχύνει από 0-100 σε 14,7 δευτερόλεπτα.

Τέλος η Land Rover ανακοίνωσε τα σχέδια της, να φιλοξενήσει στο Packington Estate μια έκθεση πρωτότυπων οχημάτων, από τα οποία έχουν κατασκευαστεί όλα αυτά τα χρόνια τα μοντέλα παραγωγής. Περίπου 150 παλαιότερα Land Rovers, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, όσοι δουν από κοντά την έκθεση, καθώς και το ηλεκτρικό πρωτότυπο Defender.

Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.