Σημαντικά Νέα

Kαι γκουλάγκ ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ; (vid)


Nέα κόντρα ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το γραφείο τύπου του κυβερνητικού κόμματος αξιοποίησε αναφορά στα σοβιετικά στρατόπεδα συγκέντωσης διαφωνούντων (γκουλάγκ) του υποστηρικτή...  
 .... του ΣΥΡΙΖΑ, του Σλοβένου φιλοσόφου Σλαβόι Ζίζεκ, προ ημερών σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Ζίζεκ δήλωσε ότι "όσοι δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης, χωρίς επιστροφή για τα γκουλάγκ".
Η αποστροφή αυτή ήταν "βούτηρο σο ψωμί" της ΝΔ, το γραφείο Τύπου της οποίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζεται "ανατριχίλα και αποτροπιασμός" για τα όσα αποκαλύφθηκε ότι συζητούσε ο κ. Τσίπρας "με γραφικές φυσιογνωμίες της παρακμιακής αριστεράς κατά τη διάρκεια ταξιδιών αναψυχής του στην Κροατία".
Αντιδρώντας στην επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι "τελικά, η βλακεία και η γελοιότητα δεν έχουν κανένα όριο στην περίπτωση της ΝΔ".
Γιατί διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Εδώ ο βουλευτής του και προεδρεύων της συνεδρίασης την περασμένη Παρασκευή φώναξε τον φρούραρχο για να συλλάβει τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Π.Ηλιόπουλο επειδή αποκάλεσε "Mr. Alexis" τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κολλήσουν σε άλλα "αδικήματα";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.