Σημαντικά Νέα

Kονδύλι 4 εκατ. για υπερωρίες στα δασαρχεία


Το κονδύλι αφορά περί τις 300.000 ώρες υπερωριακής απασχόλησης των δασικών υπαλλήλων.

Κονδύλι 3.901.040 ευρώ προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία των δασικών υπηρεσιών και δασαρχείων της χώρας προέβλεψε με πρόσφατη απόφασή του ο ειδικός γραμματέας Δασών του υπουργείου ...    ...Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  κ.Γιώργος Αμοργιανιώτης.

Το κονδύλι αφορά περί τις 300.000 ώρες υπερωριακής απασχόλησης προκειμένου οι δασικοί υπάλληλοι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και κυρίως στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, στον έλεγχο της λαθροθηρίας και των καταπατήσεων.

Ετσι στις διευθύνσεις Δασών και στα δασαρχεία θα λειτουργεί στη διάρκεια του «Προγράμματος Δασοπροστασίας 2013» - από τον Μάιο ως και τον Δεκέμβριο - απογευματινή υπηρεσία (14.00 - 22.00) όλες τις εργάσιμες ημέρες. Αντίστοιχη υπηρεσία προβλέπεται για τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες. Οσον αφορά την εργασία του Σαββάτου θα παρέχεται ένα ρεπό την επόμενη εβδομάδα. Για τις Κυριακές και τις αργίες προβλέπεται, εκτός από ένα ρεπό, και αποζημίωση.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΥΠΕΚΑ, κατά τη διάρκεια του καθημερινού απογευματινού ωραρίου, όπως επίσης τις Κυριακές και τις αργίες, θα πρέπει τουλάχιστον ένας υπάλληλος να παραμένει στην έδρα του δασαρχείου ή της Διεύθυνσης Δασών προκειμένου να λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο και να γίνεται ο απαραίτητος συντονισμός σε περίπτωση πυρκαγιάς, καταγγελίας κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.