Σημαντικά Νέα

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ
Σεβόμενοι πλήρως το θρησκευτικό συναίσθημα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, αρνηθήκαμε συνειδητά να καταπιαστούμε με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με υπεύθυνους τους τοπικούς μας άρχοντες!


Μεγάλο θέμα προέκυψε στην Πολυκάρπη τις τελευταίες μέρες, μιας και η υπόθεση όπως φαίνεται, με την κοπή των δέντρων στα κοιμητήρια δεν ήταν αρκετή. Έτσι λίγες μέρες αργότερα προέκυψε και νέο πρόβλημα που θέτει πλέον έμπροσθεν των ευθυνών τους, τους ''προσωρινούς" αιρετούς, που με το σκεπτικό αποφασίζουμε και διατάσσουμε, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά στην Πολυκάρπη ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή. 
Σα να μην έφθανε όμως αυτό υπήρξε και παράβαση του κανονισμού για τη λειτουργία της αγοράς όπως όριζε ώρα εκκίνησης λειτουργίας μετά τη 1.00μ.μ. και τήρηση της μίνιμουμ απόστασης για τη λειτουργία της αγοράς τα 300 μέτρα από τον Ιερό Ναό! 
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...)




       Έκπληκτοι λοιπόν έμειναν οι πιστοί όταν διαπίστωσαν ότι δυστυχώς κάποιοι μη σεβόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων της Πολύκαρπης, προτίμησαν να δημιουργήσουν τη σχετική όχληση.  Η διασάλευση του κατανυκτικού κλίματος των ημερών προφανώς δεν αγγίζει τους υπεύθυνους και μπροστά στο βωμό του θεού Μαμμωνά, θυσιάζουν ιερά και όσια!


       Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗ Αλμωπίας, ο ιερέας του Ι.Ναού, ζήτησε από τον πρόεδρο ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα τηρηθεί η θρησκευτική και κοινωνική επιταγή για τήρηση της πρωινής ημιαργίας προς σεβασμό της ημέρας της Μεγάλης Παρασκευής. Στη συνέχεια έπειτα από παράκληση του ιερέως ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος να μεταφέρει το αίτημα και στον υπεύθυνο πρόεδρο των πωλητών στις λαϊκές αγορές κ.Καραειωακείμ, να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. να σημειώσουμε σχετικά ότι ενημερώθηκε από τον ιερέα και ο υπεύθυνος του Τμήματος Εμπορείου στην Αντιπεριφέρεια, κ.σταματέλος Γ., ο οποίος και δέχτηκε να συδράμει με  κάθε σχετική βοήθεια προς τη κατεύθυνση αυτή.
        Με όλες αυτές τις ενέργειες που έγιναν την Μεγάλη Παρασκευή κάποιοι θεώρησαν τον εαυτό τους υπεράνω όλων και αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί. 
       Αναμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις από το Μέγαρο του Δήμου Αλμωπίας που θα ενημερώνουν τους πολίτες για την απαράδεκτη αυτή τροπή της κατάστασης! 
       Αιρετοί του δημοτικού τμήματος και τοπικοί άρχοντες ας λογοδοτήσουν δημόσια να μάθουμε και τις απόψεις τους περί του θέματος. 
      Ο ψηφιακός χώρος που θα τους παραχωρήσουμε θα είναι άφθονος. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (που κατοικοεδρεύει στην Πολυκάρπη) μαζί με το δήμαρχο Δ.Πασόη και κάθε υπεύθυνο, ας οργανώσουν τις σκέψεις τους και ας μας δώσουν τις απαντήσεις που περιμένουμε! 
      Η υπομονή των κατοίκων με τις μικρότητες και τις απρέπειες εξαντλείται!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.