Σημαντικά Νέα

Η διαφήμιση το θέμα της έκθεσης για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ


Η διαφήμιση το θέμα της έκθεσης για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Η διαφήμιση και η επιρροή της στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου ήταν το θέμα που κλήθηκαν να αναπτυξουν οι υποψήφιοι των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων, (ΕΠΑΛ), Ομάδα Α', οι οποίοι διαγωνίστηκαν σήμερα ....  
 ...στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ Ομάδα Α') ξεκίνησαν σήμερα, όπως και προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του γυμνασίου, που θα διαρκέσουν ως τις 14 Ιουνίου.
Οι επαναληπτικές εξετάσεων των μαθητών γυμνασίου, θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου.
Σήμερα, όμως, άρχισαν και οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄και Β΄τάξης του Λυκείου και οι απολυτήριες για τους μαθητές της Γ΄τάξης Λυκείου, για όσους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.
Για τη μεγάλη πλειονότητα όμως των μαθητών της Γ΄λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, αυτές συνεχίζονται αύριο Τετάρτη με τα μαθήματα Νεοελληνική Λογοτεχνία για τους υποψήφιους της Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Φυσική για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.
Τέλος, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
ΕΤΗΝΟS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.