Σημαντικά Νέα

Συγκίνηση, μνήμες και αποθέωση για το Ν.Γκάλη


Ετσι όπως ακριβώς του άξιζε, τιμήθηκε χθες ο Νίκος Γκάλης από περίπου 6.000 φίλους του Αρη -και όχι μόνο- οι οποίοι κατέκλυσαν το Αλεξάνδρειο προκειμένου να γιορτάσουν την λαμπρή διαδρομή του κορυφαίου Ελληνα αθλητή όλων των εποχών.


Συγκίνηση, μνήμες και αποθέωση
Ο θρυλικός άσος, γνώρισε μοναδική αποθέωση ενώπιον φίλων, πρώην συμπαικτών, αντιπάλων και τεράστιων μορφών του ευρωπαϊκού μπάσκετ που τον τίμησαν με την λαμπρή παρουσία τους.

Η τρίωρη, και και όχι δίωρη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, εκδήλωση, ανάγκασε τον άλλοτε «γκάνγκστερ» των γηπέδων να δακρύσει αρκετές φορές και να χρειαστεί μάλιστα λίγο πριν από το τέλος -όταν είδε την φανέλα με το Νο6 να αναρτάται στην οροφή- να σκουπίσει τα μάτια του με ένα χαρτομάντηλο, δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση «Θα είμαι κοντά σας».
Χιλιάδες κίτρινα χαρτάκια «σκέπασαν» την σάλα του Αλεξανδρείου όπως τότε, η οποία όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης θα ονομάζεται από δω και στο εξής «Nikos Galis Hall». Παράλληλα, πλάνα τα οποία προβάλλονταν καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπενθύμιζαν (στους παλαιότερους) ή γνωστοποιούσαν (στους νεότερους) ποιος ακριβώς ήταν ο Νίκος Γκάλης.
Σείστηκε το Αλεξάνδρειο
Ο ίδιος έντονα συγκινησιακά φορτισμένος, όταν έκανε την εμφάνιση του στο παρκέ στις 21:26, και το παρκέ του Αλεξανδρείου κυριολεκτικά σείστηκε! Για πάνω από 10 λεπτά ο κόσμος τον αποθέωνε με τον ίδιο σχεδόν να έχει δακρύσει και να δείχνει να μην πιστεύει όλα αυτά που ζούσε αν και φυσικά ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.

1 σχόλιο:

  1. οι γιγαντες θυμουνται την εποχη που κυριαρχουσαν!Μακαρι να ειχαμε και αλλους
    γκαλιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.