Σημαντικά Νέα

Καστοριά: Σημαντική αύξηση των εκτροφείων γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα


1221
Mark Oaten: Βραβείο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας για την καλύτερη και πιο χαρούμενη έκθεση γούνας
Στοιχεία για την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται,  σχετικά με την πώληση της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο,  έδωσε σε συνέντευξη τύπου o Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Mark Oaten. Ανέφερε ότι οι  πωλήσεις γούνας έχουν αυξηθεί τουλάχιστον κατά μισό δισεκατομμύριο δολάρια για την τελευταία χρονιά και έφθασαν τα 50,6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκόσμια.
Για την  Ελλάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι μια ...



ιστορία επιτυχίας σε σχέση με το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο βρέθηκε.  Στάθηκε στη σημαντική αύξηση στα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι  είναι και μια ευκαιρία για τους Έλληνες να έχουν  ένα σημαντικό κομμάτι στη συμμετοχή τους σε αυτή την ανάπτυξη του κλάδου.
Ο Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας  ανέφερε  ότι ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο διαχωρίζει την Ελλάδα από τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη είναι ότι στην Ελλάδα, υπάρχει μια σημαντική υποστήριξη της Kυβέρνησης προς τον τομέα της  εκτροφής γουνοφόρων ζώων, πράγμα το οποίο  δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες της  Ευρώπης, όπου η αντιμετώπιση των εκτροφέων, είπε, είναι λίγο πιο εχθρική από τις κυβερνήσεις εκεί. Συνεχάρη ιδιαίτερα και  τους Έλληνες επιχειρηματίες στο Ντουμπάι, σημειώνοντας ότι είναι  ένα δείγμα πως οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να δουν τις ευκαιρίες.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν περίπου 300 ή 400 μαγαζιά  Ελλήνων επιχειρηματιών  στο Ντουμπάι και είναι ένα δείγμα, είπε, του πως οι Έλληνες  μπορούν όταν βλέπουν τις ευκαιρίες να τις εκμεταλλεύονται. Τις τελευταίες 24 ώρες που βρίσκεται στην περιοχή διαπίστωσε, όπως ανέφερε,  ένα πολύ θετικό κλίμα, καθώς και ότι υπάρχουν αρκετοί αγοραστές  και αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε σχέση και με άλλες εκθέσεις, στις οποίες έχει πάει σε όλο τον κόσμο, είπε, είναι ότι οι άνθρωποι εδώ φαίνονται χαρούμενοι και χαμογελούν.
Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η έκθεση της Καστοριάς κερδίζει κατά κάποιον τρόπο το βραβείο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας για την καλύτερη και πιο χαρούμενη έκθεση γούνας.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.