Σημαντικά Νέα

«Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια πυροσβεστικών υδροστομίων »


 Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει ότι προτίθεται  να προβεί στην προμήθεια πυροσβεστικών υδροστομίων , με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης....

Κατόπιν τούτου  καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τα παραπάνω υλικά, όπως καταθέσει σχετική  οικονομική προσφορά (ποσοστό έκπτωσης επί της %) επί του προϋπολογισμού της 75/2012 μελέτης της Τ.Υ.Δ. Αλμωπίας.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 14.760,00 και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις προγράμματος δράσεις πυροπροστασίας 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή των τεχνικών προδιαγραφών-μελέτης (αριθμ. 75/2012 Τ.Υ.Δ. Αλμωπίας ) μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών. Την προσφορά σας μπορείτε να την υποβάλετε στο ανωτέρω τμήμα όλες τις εργάσιμες ημέρες έως και 30-05-2013, από τις 08:00 έως τις 13:00, σε σφραγισμένο φάκελο. Μαζί με την προσφορά θα προσκομίσετε και πιστοποιητικό του εμπορικού επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται η  εγγραφή σας σ’ αυτό και το είδος του επαγγέλματος. 

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας και στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.


  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.