Σημαντικά Νέα

Σκόνη από την Αφρική και υψηλές θερμοκρασίες


Καιρός για παραλία τη Δευτέρα

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και σήμερα Τρίτη, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ωστόσο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε ....  
 ...υψηλά επίπεδα.
Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά από το μεσημέρι, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά θα είναι πιο πυκνές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και από τα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.