Σημαντικά Νέα

Έπεσε η αυλαία


 
Αυλαία είχαμε λοιπόν στην πλέον αποτυχημένη σαιζόν του Εδεσσαικού ,τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.Μια σαιζόν που ξεκίνησε με προσδοκίες, συνεχίστηκε με το παρ'ολίγον κράκ και τελείωσε με ελπίδα ....    ....για κάτι καλύτερο.
Το βασικότερο είναι οτι το Δ.Σ με την εμπειρία της φετινής σαιζόν δεν πρέπει να επαναλάβει τα ίδια λάθη.Ήδη στον οικονομικό τομέα προσπαθεί να βάλει μια τάξη και να συμμαζέψει τα πράγματα μην τάζοντας τρελλά ποσά στους ποδοσφαιριστές που προσπαθεί να έρθουν στην ομάδα.Πέρυσι ξεκίνησε η σαιζόν με 4 συμφωνίες των 6.500 ευρώ και ένα συμβόλαιο προπονητή περίπου στα 10.000 ευρώ που δεν τηρήθηκαν ποτέ.Την επόμενη σαιζόν δεν θα υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα παίρνει πάνω απο 1000 πάγια την σαιζόν.
Όπως έδειξε το χθεσινό δείγμα γραφής,ανεξάρτητα αν κάποιοι θέλησαν να το λοιδωρήσουν για δικούς τους σκοπούς,η ομάδα με τις προσθήκες που έχουν γίνει και με αυτές που θα γίνουν θα έχει μια 20αδα παικτών που θα μπορούν ανα πάσα στιγμή να παίξουν βασικοί και μια δεκάδα νεαρών από τους οποίους θα παίζουν οι δύο.
Αλλά το δεδομένο είναι οτι θα γίνει μια σωστή προετοιμασία σε αθλητικό κέντρο , ο ολοκληρωμένος ιμματισμός θα είναι στα αποδυτήρια με την έναρξη της προετοιμασίας,θα υπάρχει προπονητικό τήμ αποτελούμενο απο 1ο Προπονητή,βοηθό προπονητή και γυμναστή,θα υπάρχει υψηλού επιπέδου προπόνηση σε συνεργασία με ειδικούς σε κάθε τομέα,γιατρό ο οποίος θα συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με την ομάδα.
Η επόμενη σαιζόν λοιπόν θα ξεκινήσει οργανωμένα ,με συλλογικές αποφάσεις και θα πετύχει.
Γιατί ο Εδεσσαικός αλλάζει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.