Σημαντικά Νέα

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ...


με το νερο τησ αριδαιασ τι γινεται; θα σχοληθει κανεισ σοβαρα με την υγεία μασ;



Τρεις χιλιάδες εξακόσια μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού μοιράστηκαν το πρωί σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία των οικισμών Νικήσιανης και Γεωργιανής Καβάλας, καθώς και ...
...στον παιδικό σταθμό Νικήσιανης με πρωτοβουλία των αντίστοιχων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Πρόκειται για δράση, που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά στα όρια του δήμου Παγγαίου μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο δήμος, περί απαγόρευσης κατανάλωσης νερού στις συγκεκριμένες περιοχές, καθώς μετά από έλεγχο εντοπίστηκε υψηλή περιεκτικότητα αρσενικού στο πόσιμο νερό. Στο άκουσμα της απαγόρευσης οι Σύλλογοι Γονέων έλαβαν την απόφαση με δικούς τους πόρους, αλλά και με δωρεές να προχωρήσουν στη διάθεση εμφιαλωμένου νερού στα σχολεία της περιοχής.

«Η δαπάνη έγινε από τα πενιχρά ταμεία των συλλόγων, καθώς και από τη δωρεά πεντακοσίων φιαλών από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της περιοχής και τους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης τους διευθυντές των σχολείων για την άψογη συνεργασία και τους γονείς και τα παιδιά για τη θερμή συμπαράσταση τους», αναφέρουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αναφορικά με το εάν το προς διάθεση πόσιμο νερό θα μπορέσει κάποια στιγμή να γίνει ακίνδυνο για τους κατοίκους της περιοχής και αν στο μέλλον θα μπορεί να καταναλωθεί ξανά.

Πηγή: ThrakiToday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.