Σημαντικά Νέα

"Για ποιους διανοούμενους μιλάμε";

Συζητήθηκε πολύ η έκκληση του ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη προς τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά να αναλάβει δράση για να περιοριστεί η απήχηση των εθνικιστών - κατά τον ίδιο "ναζιστών" - του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Και υπήρξε και κάλεσμα ....    
....από το ΒΗΜΑ προς τους διανοούμενους της χώρας να στρατευθούν σε αυτό τον σκοπό.
Ας δούμε μία πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση επί του όλου θέματος:
"Στους διανοούμενους απευθύνεται το ΒΗΜΑ στο κεντρικό του άρθρο με τίτλο: "ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;" καλώντας τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Σε... ποιούς αναφέρεται δεν ξέρω, γιατί διανοούμενους εδώ και δεκαετίες δεν έχω δεί. Κάτι θεωρητικούς βολεμένους, συμβιβασμένους και βαθύτατα κομματικοποιημένους έχω ως εικόνα στο μυαλό μου.
Αυτούς διάβαζα, αυτούς έβλεπα σε ρόλο υπερασπιστή των κακώς κείμενων στην Ελλάδα.
Στην συνυπεύθυνη ψευτοδιανόηση απευθύνει προσκλητήριο το ΒΗΜΑ; Για να κάνει τι; Να βγεί μπροστά να κατακεραυνώσει τον Μιχαλολιάκο; Σίγουρη η επιτυχία!
Η κοινωνία που τους έχει ταυτισμένους με το πάρε-δώσε του συστήματος θα συγκινηθεί ιδιαίτερα!
Το πολύ- πολύ να δώσει καμιά αυξησούλα στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Ξέρετε τι αρχίζω να πιστεύω; Μέχρι τώρα έλεγα οτι κάνουν λάθος ανάγνωση σε οτι αφορά τους λόγους που η Χρυσή Αυγή βρίσκει πρόθυμο ακροατήριο.
Μετά το κάλεσμα προς τους διανοούμενους "τοκογλύφους" της υπο - κουλτούρας που κέρδιζαν απο τους "τόκους" αξιώματα, δόξα και χρήμα, υποψιάζομαι οτι μια χαρά ξέρουν τι εξυπηρετεί τους Καιάδες και κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.
Υ.Γ. Ας μην παρεξηγηθεί παρακαλώ κανένας. Και οι διανοούμενοι που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αλλά είχαν επιλέξει την αφωνία, κουβαλούν το βάρος της σιωπής τους.
 Παναγιώτης Παπακωστόπουλος fimotro.blogspot.com"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.