Σημαντικά Νέα

Με έξωση απειλούνται οι «καταπατητές» εκτάσεων του υπουργείου Γεωργίας


Την απειλή της έξωσης που μπορεί να φτάσει μέχρι και την παρέμβαση της αστυνομίας για την απομάκρυνση του «καταπατητή», επιστρατεύει υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για όσους χρησιμοποιούν παράνομα τις εκτάσεις και χωρίς προηγουμένως να έχουν καταθέσει αίτηση εξαγοράς.

Aπειλούνται τόσο βοσκότοποι όσο και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ή αγροτικές αποθήκες και άλλα κτίσματα που βρίσκονται μέσα σε εκτάσεις του υπουργείου.Aπειλούνται τόσο βοσκότοποι όσο και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ή αγροτικές αποθήκες και άλλα κτίσματα που βρίσκονται μέσα σε εκτάσεις του υπουργείου.
Έτσι, σε εφαρμογή του νόμου 4061/12,  απειλούνται τόσο βοσκότοποι όσο και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ή αγροτικές αποθήκες και άλλα κτίσματα που βρίσκονται μέσα σε εκτάσεις του υπουργείου και οι θιγόμενοι θα πρέπει άμεσα να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.
Τι ορίζει η σχετική εγκύκλιος
Όπως ορίζει εγκύκλιος που εκδόθηκε στις 24 Απριλίου και η οποία :
«Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4061/2012 «Διαχείριση ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ρυθμίσεις εμπραγμάτων δικαιωμάτων και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄66) σχετικά με την προστασία των ακινήτων, παραπέμπουμε στο κεφάλαιο V2 της αριθμ. 1204/51539/2.5.2012 εγκυκλίου του Υπουργείου με την οποία παρέχονται οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4061/2012, καθώς και το αριθμ. 1388/59721/1.6.2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας με το ίδιο θέμα και επιπλέον:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.