Σημαντικά Νέα

Ε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΣΡ ΕΚΟΨΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟ "ATHENS PRIDE" ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ... ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...!!


Το ΕΣΡ αποφάσισε να κόψει το τηλεοπτικό σποτάκι του Athens Pride που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιούνη με τις "ευλογίες" του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του ΕΣΡ "το αίτημα δεν εμπίπτει στο άρθρο 3 παρ. 2 της ....     .....ΚΥΑ αριθμ. ΑΠ 24/01/02.01.997 αρ. φύλλου 112 της 15/01/1997, ΦΕΚ τεύχος Β για τη δωρεάν μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα".

"Μόλις πριν λίγο πήραμε την επίσημη απορριπτική απόφαση της ολομέλειας του ΕΣΡ. Όπως μπορείτε να δείτε, "η προβολή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών ατόμων στην κοινωνία και των διεκδικήσεών τους" δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα. Τουλάχιστον προσβλητικό προς όλους και όλες μας" αναφέρουν ενοχλημένοι οι διοργανωτές στο λογαριασμό του Pride σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.