Σημαντικά Νέα

Ο ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" συνεχίζει τις εκπαιδευτικές επισκέψεις


skydra

Ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης για τους νέους αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποίησε
στις 28,29/3/2013 και 01/4/2013 εκπαιδευτικές επισκέψεις στην ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. επιχείρηση διαλογής, συσκευασίας και εμπορίας φρούτων και λαχανικών.

Οι εβδομήντα πέντε (75) νέοι αγρότες που συμμετέχουν στα προγράμματα κατάρτισης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τις διαδικασίες διαλογής-τυποποίησης και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.

Τα τρία (3) προγράμματα με θέμα: «Φυτική Παραγωγή – Δενδρώδεις Καλλιέργειες» ξεκίνησαν στις 04-03-2013 και θα ολοκληρωθούν στις 11-04-2013. Η διάρκειά τους είναι 150 ώρες και οι νέοι αγρότες παράλληλα με τα θεωρητικά μαθήματα, συμμετέχουν και σε εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Τα τμήματα των νέων Αγροτών συνοδεύονταν από τον προϊστάμενο γεωπόνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας κ.Σιδηρόπουλο Μιχαήλ καθώς και από τον υπεύθυνο για την υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης γεωπόνο του ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας κ. Θεοχαρόπουλο Ιωάννη.
Τα προγράμματα κατάρτισης για τους νέους αγρότες, που υλοποιούνται από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).   πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.