Σημαντικά Νέα

ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ

Αυτό ζήτησε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής 
μιλώντας στην Βουλή και αναφέροντας  τόσο τις πολύ μεγάλες καθυστερήσεις και την ταλαιπωρία των αναπήρων, αλλά και τις απαράδεκτες σε πολλά σημεία  του
Ενιαίου Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας ρυθμίσεις,
 για τις οποίες ζήτησε αλλαγές, διότι ανάπηροι κόβονται  ενώ έχουν  σοβαρά προβλήματα αναπηρίας. 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Καλαντζής): 
Επόμενη είναι η με αριθμό 1365/23-04-2013 επίκαιρη ερώτησή του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, σχετικά με τις επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).
Ο κύριος Τζαμτζής έχει το λόγο.
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κύριε Υπουργέ, έχουμε θέσει ξανά το θέμα αυτό, όπως και άλλοι συνάδελφοι και μιλώ για την προβληματική λειτουργία των ΚΕΠΑ, αλλά και τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο ενιαίος πίνακας προσδιορισμού ποσοστού αναπηρίας. Το λέω αυτό, διότι έχω συγκεκριμένα παραδείγματα.
Παιδί το οποίο πάσχει από φωκομέλεια, δηλαδή έλλειψη άνω άκρου από τον αγκώνα και κάτω εκ γενετής, το έκοψαν από την επιτροπή του ΚΕΠΑ, λες και θα φυτρώσει χέρι. Έπαιρνε επίδομα παραπληγίας.
Αιματολογικό πρόβλημα μη ιάσιμο, παρακολουθείται σε παιδί από ... (συνέχεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.