Σημαντικά Νέα

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Ο… τελικός για τον τελικό!


Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Ο… τελικός για τον τελικό! | onsports.gr
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μετά τη νίκη του 2-1 στην Τούμπα, ωστόσο, το εκτός έδρας τέρμα των Αρκάδων, μειώνονται το… πλεονέκτημα των Θεσσαλονικέων. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, μια και οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν και στα play offs στη «μάχη» για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.
Χωρίς απόντες οι γηπεδούχοι
Μόνο οι τραυματίες Φούλοπ και Φορμίκα θα απουσιάσουν από τον σημερινό ημιτελικό για το «συγκρότημα» του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έχει πάρει στην αποστολή, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κοντοές, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Περόνε, Λένσε.
Πρόβλημα με Κωνσταντινίδη!
Με μία άσχημη είδηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «Δικέφαλου» για το ντέρμπι του Σαββάτου, καθώς εκτός αποστολής τέθηκε ο Κωνσταντινίδης με τραυματισμό και τη θέση του πήρε ο Πέλκας.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Πέλκας, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λαζάρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.