Σημαντικά Νέα

ΝΕΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΦΡΙΖΗ... "Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ"...!!!




Νέο σόου του πρώην Αρχιραββίνου Θεσσαλονίκης και νύν μονίμου κατοίκου Ισραήλ, Μορντοχάϊ Φριζή: Σε βίντεο που ανέβασε το Σαββατοκύριακο στο Κανάλι του στο YouTube για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον «Σκάϊ» με τους 4 Χρυσαυγίτες, διέπραξε το εξής αμίμητο: Απεκάλεσε «Αμαληκίτες» τους Χρυσαυγίτες και ανεκοίνωσε στους πιστούς Εβραίους της Ελλάδος ότι «τους Χρυσαυγίτες μας τους στέλνει ο Θεός για να μας δοκιμάσει ο Θεός, γιατί τρωγόμαστε μεταξύ μας και για να μας στείλει μήνυμα να γυρίσουμε πίσω στο Ισραήλ»!!..

Θυμίζουμε ότι οι Αμαληκίτες, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, ήσαν οι πιο θανάσιμοι εχθροί των Εβραίων, τους οποίους λάτρευε να τιμωρεί ο Γιαχβέ. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, οι Αμαληκίτες ήσαν Φιλισταίοι της Παλαιστίνης, απόγονοι Ελλήνων Κρητών και Ελλήνων νησιωτών… Αντίθετα, στο δικό του βίντεο που ανέβασε στο YouTube, ο άλλος διάσημος Ελληνοεβραίος, ο δημοσιογράφος Ζάν Κοέν, στήριξε τον Τράγκα: Μίλησε για το δικαίωμά του να βγάζει στην εκπομπή του Χρυσαυγίτες, με το επιχείρημα ότι υπάρχει Ελευθερία του Λόγου και πρέπει να ακούγεται και η άλλη άποψη… Θ.Χ. - stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.