Σημαντικά Νέα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα για το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας, θα διενεργήσει: Απευθείας ανάθεση για την προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα για το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου. Κατόπιν τούτου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τον παραπάνω πίνακα, όπως καταθέσει σχετική προσφορά (οικονομικότερη προσφορά στην τιμή της 100/2012 μελέτης της Τ.Υ. του Δήμου), μέχρι την Τρίτη 23/04/2013 και ώρα 13:00.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 11.193,00. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή των τεχνικών προδιαγραφών (αριθμ. 100/2012) μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών (Κ. Πετρούση Ιωάννη).Την προσφορά σας μπορείτε να την υποβάλετε στο ανωτέρω τμήμα όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08:00 έως τις 13:00, σε σφραγισμένο φάκελο.

Μαζί με την προσφορά θα προσκομίσετε και πιστοποιητικό του εμπορικού επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή σας σ’ αυτό και το είδος του επαγγέλματος. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας και στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.