Σημαντικά Νέα

Έφυγε από τη συνέντευξη για να μην απαντήσει σε ερώτηση για τον πληθωρισμό


Ο υπουργός παράτησε σύξυλη την δημοσιογράφο για να μην απαντήσει! (VIDEO)

«Τι τάξη πας;» Είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν δει κάποιος την παιδιάστικη (επιεικώς) αντίδραση τουυπουργού Οικονομίας της Αργεντινής, που έφυγε από τη συνέντευξη γιατί δεν ήθελε να μιλήσει για τον πληθωρισμό.
Ελληνίδα δημοσιογράφος, Ελένη Βαρβιτσιώτη από τους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΙ, είχε κλείσει ραντεβού με τον Ερνάν Λορενσίνο, υπουργό Οικονομίας της κυβέρνησης Κίρσνερ, για να συζητήσουν για την οικονομία της Αργεντινής. Και κυρίως για τον πληθωρισμό, το Νο1 θέμα (και πρόβλημα) συζήτησης στη χώρα.
Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος τον ρωτά για τον πληθωρισμό απαντά αόριστα. Και όταν επαναλαμβάνει την ερώτηση, προσθέοντας πως το ΔΝΤ κατηγορεί το Μπουένος Άιρες για ψεύτικα στοιχεία, ξεκινάει να απαντήσει και μετά, σαν παιδάκι που δεν του κάνουν το χατίρι, σταματά απότομα τη συνέντευξη!
«Μπορώ να διακόψω για ένα λεπτό;» ρωτάει αρχικά. Και μετά, λέει «θέλω να φύγω», προφασιζόμενος... κούραση!
«Θέλω να φύγω. Και επιπλέον, το να μιλάω για τον πληθωρισμό είναι Αργεντινή είναι περίπλοκο, εντάξει; Προτιμώ να μείνω στην τελευταία απάντηση που σου έδωσα και να μην επεκταθώ στο θέμα», λέει.
Στη συνέχεια, η βοηθός του εξηγεί τον πραγματικό λόγο της... φυγής: πως ο πρωθυπουργός δε μπορεί να μιλήσει σε ελληνικό μέσο για τον πληθωρισμό γιατί δε μιλά για το θέμα ούτε στα ΜΜΕ της Αργεντινής!  ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.