Σημαντικά Νέα

Διάθεση προϊόντων από παραγωγούς με πρωτοβουλία της Ένωσης συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών κα περιχώρων



Σάββατο 6 Απριλίου 8:30 το πρωί στο χώρο της λαίκής αγοράς Γιαννιτσών 


Σε μια ακόμη πρωτοβουλία για την προσφορά φτηνών προϊόντων στα μέλη της αλλά και στους πολίτες προχωρά η διοίκηση της Ένωσης συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών κα περιχώρων. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «στη νέα κοινωνία που διαμορφώνεται και έχει χαρακτήρα φτώχειας και εξαθλίωσης..» το σωματεία καλείται να γίνει φορέας κοινωνικής πολιτικής.

 Γι αυτό τον λόγο, και με σκοπό να βοηθηθούν τα μέλη του Σωματείου αλλά και οι πολίτες που βιώνουν την οικονομική κρίση υλοποιείται μια κόμη δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με προϊόντα σε χαμηλές τιμές. .... 

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα 8.30 πμ στον χώρο της λαϊκής αγοράς των Γιαννιτσών θα βρίσκονται παραγωγοί για να διαθέσουν προϊόντα όπως: Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τη Κρήτη (14,50 ευρώ τα 5 λίτρα), αραβοσιτέλαιο (7,60 ευρώ τα 5 λίτρα), απορρυπαντικά, ρύζι , αλεύρι, πατάτες κρεμμύδια, ελιές, τυρί, φρούτα, λαχανικά, κρασί, τσίπουρο κπλ προϊόντα Ελπίζουμε και αυτήν την φορά οι πολίτες των Γιαννιτσών να επωφεληθούν από την προσπάθεια αυτή που καταβάλει το σωματείο προκείμενου να ανακουφίσει λίγο την οικονομική δυσπραγία που έχουν τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.