Σημαντικά Νέα

Υπόμνημα καταθέτει η ΑΕΚ


Υπόμνημα καταθέτει η ΑΕΚ

Η ομάδα απολογείται αύριο στα πειθαρχικά όργανα

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στα γραφεία της Superleague ετοιμάζουν οπαδοί και φίλοι της ΑΕΚ, για την ώρα (13:00) που η αγαπημένη τους ομάδα θα απολογείται στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, την Πέμπτη. 

Αυτό που καλείται νομικά να πράξει η ΑΕΚ είναι να καταρρίψει τα όσα γράφει το φύλλο αγώνα της Κυριακής, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, Σταύρος Τριτσώνης γράφει ότι η διακοπή του αγώνα έγινε με υπαιτιότητά της.

Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Χάρης Γρηγορίου, θα καταθέσει σήμερα στον αθλητικό δικαστή όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει αυτές τις μέρες προκειμένου να αποδείξει ότι ο Σταύρος Τριτσώνης όφειλε να συνεχίσει τον αγώνα από τη στιγμή που συναινούσε σε αυτό η ομάδα της Θράκης, ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο και η Αστυνομία είχε εγγυηθεί για την ασφάλεια της συνέχισης του παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα, οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έχουν σχεδιάσει για το μεσημέρι της Πέμπτης ειρηνική πορεία για να διαμαρτυρηθούν και «να ζητήσουν να παιχθεί η παραμονή της ΑΕΚ εντός των γηπέδων και όχι να αποφασιστεί στα χαρτιά».

Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της Superleague αναμένεται να έχει εκδοθεί τελικά μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.