Σημαντικά Νέα

Επίθεση χάκερ στην JPMorgan


Επίθεση από χάκερ δέχθηκε την Τρίτη η JPMorgan Chase & Co, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα τραπεζικών υπηρεσιών για τους καταναλωτές της εταιρίας να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της JPMorgan Chase, Μάικλ Φούσκο, η εταιρία έκανε εκτεταμένες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία της ιστοσελίδας, ο ίδιος όμως αρνήθηκε να απαντήσει για πόσο χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα ήταν μη διαθέσιμη.
Η JPMorgan Chase είναι μία από τις μεγάλες αμερικανικές τράπεζες που είχαν ενημερώσει πρόσφατα τους επενδυτές ότι προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων στις ιστοσελίδες τους.
Στο μεταξύ, την Τρίτη ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ, δήλωσε απευθυνόμενος στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, ότι μεγάλης κλίμακας «κυβερνο-επιθέσεις», που θα μπορούσαν να καθηλώσουν την αμερικανική οικονομία και να αποσυντονίσουν τις κρατικές υπηρεσίες, αποτελούν τη νούμερο ένα απειλή για τις ΗΠΑ. Τόνισε ότι η απειλή επιθέσεων μέσω διαδικτύου είναι νούμερο ένα προτεραιότητα και αποτελεί ακόμα σοβαρότερο μέλημα από ό,τι οι τρομοκρατικές επιθέσεις ή η οικονομική κρίση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.