Σημαντικά Νέα

Κούδας: «Ο αγώνας παραμένει ντέρμπι»

Ο Μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για το σημερινό ντέρμπι στην "Sportday". Παράλληλα αναφέρθηκε και στα "ταλέντα" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι είπε για τον Ιβάν Σαββίδη.




Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κούδας δήλωσε:

«Ασχέτως από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ παραμένει ντέρμπι. Υπάρχει ακόμα αγωνία για το αποτέλεσμα παρά τη βαθμολογική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Κούδας.

Αναφορικά με τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι δύο ομάδες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είπε: «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες των δύο ομάδων. Αν και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όπως ο Ιμπαγάσα που δεν είναι έτοιμος ακόμα, έχει ρόστερ με βάθος και μπορεί να καλύψει τις απουσίες που θα έχει».

Όσο για το πού θα κριθεί το ντέρμπι; Ο παλαίμαχος άσος δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει δεν έδειξε την ίδια γρηγοράδα που είχε στην επίθεση ούτε δημιούργησε τις ποιοτικές φάσεις που μας είχε συνηθίσει. Παραμένει όμως ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Όσο για τον ΠΑΟΚ, δυνατό του σημείο είναι η άμυνα. Η επίθεσή του εξαρτάται από την ποιότητα που θα υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν πιστεύω ότι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν επηρεαστεί από αυτό το γεγονός. Παίκτες έρχονται και φεύγουν συνέχεια. Δεν υπάρχει σταθερότητα σε αυτό. Η άποψή μου είναι πως οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν επηρεαστεί. Όταν μπαίνει στο γήπεδο το μυαλό σου είναι στο παιχνίδι, αυτό καλείσαι να κάνεις».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τον νέο… αέρα που έχει φέρει στους Θεσσαλονικείς:« Ο κ. Σαββίδης έχει φέρει φοβερές αλλαγές, θετικά βήματα στον λίγο χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα. Στη διάρκεια θα φανεί, αλλά μέχρι τώρα φαίνεται πως δημιουργεί ένα υγειές σωματείο που στη συνέχεια θα διεκδικήσει αυτά τα οποία πιστεύω ότι του αξίζουν».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος; Ο Μεγαλέξανδρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφοπλιστική: «Ναι μπορεί. Όμως αυτό θα γίνει βήμα- βήμα, δεν έχει ο νέος επενδυτής μαγικό ραβδάκι να τα φτιάξει όλα. Αλλά τα επόμενα χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και αυτό».

Πολλά έχουν ειπωθεί τη φετινή σεζόν για την ποιότητα του πρωταθλήματος. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία; Τι φταίει για το θέαμα; «Πάντα υπάρχουν θετικά και δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε μόνο τα αρνητικά από μία κατάσταση. Αν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα αυτοί που πρέπει στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ, πρέπει κάτι να γίνει. Σε γήπεδα, όπως αυτό του ΠΑΣ στα Γιάννενα και της Βέροιας δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα οι ομάδες. Κάτι πρέπει να γίνει», τόνισε ο Γιώργος Κούδας.

Αναφορικά με τα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, είπε: «Έχω 27-28 χρόνια που έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα δεν έσπασε το… καλούπι. Βγαίνουν πολλοί παίκτες που τους «βαφτίζουμε» ταλέντα, ωστόσο προσφεύγουμε σε εύκολες λύσεις και χάνονται. Επίσης φταίνε και τα πρωτοσέλιδα και αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι και αποπροσανατολίζουν τους παίκτες και δεν τους αφήνουν να συγκεντρωθούν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτάνουν σε μια ηλικία 27-28 χρονών και να τους αποκαλούμε ακόμα ταλέντα…».
http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.