Σημαντικά Νέα

Παναγιώταρος: Η περίπτωση... Γατίδη δεν είναι τίποτα!


Παναγιώταρος: Η περίπτωση... Γατίδη δεν είναι τίποτα!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε για το περιστατικό με τονΓιώργο Κατίδη, μπερδεύοντας μάλιστα το όνομα του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ.
Στο περιθώριο διανομής νηστίσιμων τροφίμων στην Πλατεία Αττικής ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε ως… Γατίδη τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ενώ τόνισε ότι ο νεαρός παίκτης έσωσε την ομάδα του από τον υποβιβασμό.
"Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα. Είναι απίστευτοι. Η περίπτωση... Γατίδη δεν είναι τίποτα. Ο άνθρωπος έκανε τις δηλώσεις του και είπε ό,τι είχε να πει!”, ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ. Παναγιώταρου και συνέχισε, μιλώντας την υπόθεση του Αλκέτ Ριζάι:
“Δεν έχουν κάνει τίποτα. Εδώ φεύγουν κρατούμενοι με ελικόπτερα κι εμείς ασχολούμαστε με τον Γατίδη που σε τελική ανάλυση έσωσε μια ομάδα από τον υποβιβασμό”!
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι Έλληνας.
Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς είπε για τον Κατίδη: “Είναι ένα θέμα του ποδοσφαίρου και δεν με αγγίζει. Εάν έκανε μια άσεμνη χειρονομία δεν θα γινόταν αυτό. Χαιρέτησε ο άνθρωπος και το πήρε πίσω... Εάν η κυβέρνηση και η ΕΠΟ θέλουν να κόψουν χέρια, ας το κάνουν...”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.