Σημαντικά Νέα

Οι επαγγελματίες των Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύονται


ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων αποτελούν την αιχμή του δόρατος της ελληνικής δύναμης ταχείας αντίδρασης.
Κύρια αποστολή των Ειδικών Δυνάμεων είναι  η άμεση επέμβαση, ημέρα και νύχτα, σε οποιοδήποτε σημείο του Αρχιπελάγους του Αιγαίου απαιτηθεί, για την προστασία ακόμη και της πιο μικρής ελληνικής νησίδας.
Το προσωπικό των μονάδων είναι αντιπροσωπευτικό των υψηλού ποσοστού επαγγελματικοποίησης των δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού σήμερα.
Στο σύνολό τους πρόκειται για επαγγελματίες, με υψηλό βαθμό συνειδητοποίησης, που προσαρμόζουν την καθημερινή τους ζωή στις πολύ υψηλές απαιτήσεις των μονάδων.
Αποτελούν ένα επίλεκτο ανθρώπινο δυναμικό με αποδεδειγμένα υψηλές ικανότητες, ταγμένο να προστατέψει εθνικά συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο όπου και αν χρειαστεί.
Το βάρος της ευθύνης τους είναι μεγάλο και δε θα διστάσουν να θυσιάσουν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Για το λόγο αυτό απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης όλων των Ελλήνων!
Το βίντεο απεικονίζει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των ελλήνων Καταδρομέων εν μέσω δύσκολων καιρών με προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα που επιβάλει την ΕΝΙΣΧΥΣΗ τους με κάθε δυνατό τρόπο από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Είναι άλλωστε ανακούφιση να γνωρίζουν αυτοί που θα έχουν την ευθύνη των αποφάσεων σε κρίσιμες ώρες για το Έθνος, οτι υπάρχουν κάποιοι που είναι σε θέση να "κάνουν τη δουλειά" απέναντι σε κάθε απειλή αθόρυβα και αποτελεσματικά..
ΑRMY.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.