Σημαντικά Νέα

Δώνης: «Τώρα αρχίζουν οι στόχοι μας»


Υπερβολική και αδικη χαρακτήρισε την αποβολή του ο Γιώργος Δώνης, ενω δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:
«Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά, είχαν δημιουργηθεί προβλήματα πριν από το ματς, ειδικότερα με την απουσία του Λαζάρ. Ξεπερνώντας το πρώτο 20λεπτο είχαμε καλή οργάνωση κρατήσαμε τον Ολυμπιακό μακριά από φάσεις και ήμασταν επικίνδυνοι. Προοδέυουμε, γινόμαστε καλύτεροι αλλά έχουμε δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.
Έχουμε αποδείξει στη σεζόν, αλλά και όλες οι δικές μου ομάδες, ότι δεν προσπαθούν με δόλο να κερδίσουν κάτι, με καθυστερήσεις κλπ. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι για να φτάσουμε να διεκδικήσουμε στόχους και να κατακτήσουμε πρωτάθλημα, χρειάζεται δουλειά. Η απόσταση με τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη, προσπαθούμε να τη μειώσουμε. Θέλουμε να ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ όπως ήταν παλιά.

Υπάρχει μία υπερβολή στη χώρα μας με τις συγκρίσεις. Αν γίνεται σύγκριση με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, δε θα το δούμε ποτέ αυτό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σε άλλα πρωτθαλήματα με μεγαλύτερα μπάτζετ, οι ομάδεςπαίζουν χειρότερα».
Για την αποβολή του: «Έγινε ένα λάθος σε εκτέλεση πλαγίου, κλότσησα μια μπαλα και ο διαιτητής έκρινε ότι έπρεπε να με αποβάλλει. Οι διαιτητές δεν πρέπει να λειτουργούν ως κάποιοι που έχουν εξουσία. Έχω ένταση, δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος, ως προπονητής. Ο τέταρτος θα πρέπει να έχει σκοπό να με ηρεμήσει, όχι με το πρώτο να με βγάλει έξω. Θεωρώ ότι και στο ΟΑΚΑ και εδώ άδικα αποβλήθηκα», είπε ο Δώνης και συνέχισε:
«Είμαστε ευχαριστημένοι γενικά, σε άμυνα και κυκλοφορία μπάλας. Έχουμε πετύχει να κάνουμε δυνατό τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι στόχοι μας ξεκινούν τώρα. Να περάσουμε στον τελικό και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ για να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές πρέπει να έχουν καλές σχέσεις και σεβασμό. Κάποιοι προπονητές που έχουν προσφέρει έργο είναι καλό που έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα η συμπεριφορά του Μίτσελ απέναντί μου ήταν εξαιρετική».
Για τον Σαλπιγγίδη: «Για μένα ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ο κατάλληλος στο 4-4-2 για δεξιά. Είναι κατάλληλος για την επίθεση».
Για τη "μάχη" της δεύτερης θέσης με τον Αστέρα: «Άσχετα αν θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε καλύτεροι από τον Αστέρα, αφού αυτά είναι τα αποτελέσματα υπάρχει δικαιοσύνη στη βαθμολογία».
Για τον Λόρενς: «Ο Λόρενς στην Αγγλία έπαιζε η δεξί χαφ ή αμυντικός χαφ. Στην προπόνηση δουλεύει καλά στο τακτικό κομμάτι. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του και γενικά δίνει τα πάντα για την ομάδα».  
 pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.