Σημαντικά Νέα

Βέροια -Αρης 3-1



Επεισοδιακό το παιχνίδι στη Βέροια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη... Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση, είχε πολλά νεύρα από το ξεκίνημά του, 4 γκολ και τρεις διακοπές για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο...

Με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων ξεκίνησε ο αγώνας ανάμεσα στη Βέροια και τον Άρη, με τον οποίο ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της superleague. Νωρίτερα, γυαλιά καρφιά έκαναν την Βέροια οπαδοί με διακριτικά του Άρη και του ΠΑΟΚ. Οι φίλοι των «κιτρίνων» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για το σημερινό αγώνα της ομάδας τους με τη Βέροια και συνεπλάκησαν με τους αντίστοιχους του «δικεφάλου του Βορρά».

Με μηδέν γκολ αλλά επτά κίτρινες κάρτες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στη Βέροια και τον Άρη.

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε στο 49' ο Αγγελούδης.

Στο 62' ο Καλτσάς ισοφαρίζει για τη Βέροια με τη βοήθεια της κόντρας του Πουλίδο. Στο δεύτερο λεπτό ο Καλτσάς διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και το σκορ της ομάδας του. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη κεφαλιά του Καλτσά και φοβερή απόκρουση του Διούδη η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον νεαρό μέσο της Βέροιας που έκανε το 2-1.

Ο Ολαϊντάν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων τριπλασίασε τα γκολ για τη Βέροια και αμέσως οπαδοί του Άρη εισήλθαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας το παιχνίδι.

Τη στιγμή που έφευγαν οι ποδοσφαιριστές για τα αποδυτήρια ο Ολαϊτάν τραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι του σε κάποιο κάγκελο...

Το ματς θα ολοκληρωθεί κανονικά... ο διαιτητής Παππάς ενημέρωσε πως θα ολοκληρωθεί το ένα λεπτό που απομένει...


Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα από το pamesports.gr

Οι συνθέσεις

Βέροια: Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Πέρεθ, Ολαιτάν, Γεωργέας, Μπαργκάν, Κόστλι.

αλλαγές: Κοτταρίδης, Μπέρτεν, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ρεάνο, Μοκάκε, Καλτσάς

Άρης:Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο,Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ψυχογιός, Κοέλιο.

αλλαγές: Βελλίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης, Τσουκάνης, Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.