Σημαντικά Νέα

Ο Σίλβιο δίνει επιστροφή φόρου!


ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΚ

Μια νέα επινόηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πέντε μόλις μέρες πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου, προκάλεσε την έντονη (αν και αμήχανη) αντίδραση των πολιτικών του αντιπάλων, οι οποίοι διαβλέπουν τον κίνδυνο να συμβεί το μέχρι πρότινος αδιανόητο: η μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο καβαλιέρε έστειλε σε εκατομμύρια ψηφοφόρους επιστολές οι οποίες είχαν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: στην εμφάνιση έμοιαζαν με ειδοποιητήριο της εφορίας, το οποίο καλούσε μάλιστα τους παραλήπτες να προσέλθουν -στις τράπεζες ή τα ταχυδρομεία- πεοκειμένου να λάβουν την επιστροφή του φόρου για την πρώτη κατοικία που καταβλήθηκε πέρυσι!
«Αυτή είναι μια μέθοδος προεκλογικής εκστρατείας την οποία απλώς δεν μπορώ να αποδεχθώ. Ήρθε, επιτέλους, ο καιρός να σοβαρευτούμε», δήλωσε ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι, επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο προηγείται στις δημοσκοπήσεις με διαφορά 5%-7%. «Με την επιστολή που έστειλε στους Ιταλούς, υποσχόμενος χρήματα, ο Μπερλουσκόνι διέπραξε ένα έγκλημα, ενδεχομένως δε και δύο», ήταν το σχόλιο του Αντόνιο Ινγκρόγια, επικεφαλής ενός συνασπισμού αριστερών κομμάτων. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός γνωρίζει καλά ότι ο φόρος αυτός είναι ένα από τα μέτρα που έχουν προκαλέσει την εντονότερη οργή ανάμεσα στους Ιταλούς                 . imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.