Σημαντικά Νέα

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!


Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στην Κύπρο... Στο Υπουργείο Οικονομικών στη Λευκωσία βρίσκονται πολίτες στους οποίους το Κυπριακό Κράτος οφείλει αποζημιώσεις, λόγω απαλλοτριώσεων γης.

Τα «αίματα άναψαν» όταν προσπάθησαν να κατάσχουν το αυτοκίνητο του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη.

Σύμφωνα με το sigmalive.gr, πρόκειται για απαλλοτριώσεις οι οποίες ανακλήθηκαν αφού το κράτος αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται τα εν λόγω τεμάχια. Οι επιδότες κρατούν στα χέρια τους εντάλματα για κατάσχεση, ωστόσο απετράπη η είσοδός τους στο υπουργείο αφού αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον δικαστηρίου.

Στο χώρο μετέφεραν και μια πλατφόρμα μεταφοράς αυτοκινήτων, αφού σκοπός των επιδοτών είναι να κατάσχουν αυτοκίνητα και άλλη κινητή περιουσία της Δημοκρατίας. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για ανεκπλήρωτα εντάλματα της τάξεως των 15.000.000 ευρώ.

Δικαστικοί επιδοτείς ακινητοποίησαν το υπουργικό αυτοκίνητο του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρολίγον να σημειωθεί «θερμό επεισόδιο» αφού οι επιδότες λογομάχησαν έντονα με τον Νεοκλή Συλικιώτη.

Στη συνέχεια, οι επιδότες μετέβησαν σε αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλαν παρεμπόδιση του έργου τους. Περί τα τέλη Μαρτίου, πάντως, αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον δικαστηρίου και θα ληφθεί δικαστική απόφαση. Η νομική υπηρεσία του κράτους χειρίζεται το θέμα. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.