Σημαντικά Νέα

«Έχετε την ευκαιρία να γίνεται ο Λίνκολν της Ελλάδας» ! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;



Μιλώντας στην προ της ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος και απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά του είπε ότι έχει την ευκαιρία να γίνει ο νέος Αβραάμ Λινκολν εάν διώξει τους παράνομους μετανάστες από τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα ο Ν. Μιχαλολιάκος είπε:

«Έχετε την ευκαιρία να γίνεται ο Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας, διώχνοντας όλους τους παράνομους μετανάστες».

Παράλληλα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής ζήτησε να στηριχθούν οι αγρότες με έργα και όχι με λόγια και «μικροπαροχές».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος επέρριψε ευθύνες στα κόμματα και στο πολιτικό σύστημα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος.

Παράλληλα χαρακτήρισε «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας» τον πρωτογενή τομέα, υπενθυμίζοντας ότι αυτός ήταν που έσωσε το έθνος πολλές φορές στο παρελθόν.

Κατηγόρησε επίσης τα κόμματα που διακυβέρνησαν τη χώρα ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζαν τους αγρότες σαν ψηφοφόρους, σαν «εκλογική πελατεία», όπως είπε χαρακτηριστικά, και όχι ως «ραχοκοκαλιά του έθνους».

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι το αγροτικό ζήτημα δεν αφορά το Μνημόνιο, αλλά όλα τα χρόνια της παρουσίας της χώρας μας στην ΕΕ.

«Το 1981 ήμασταν μια παραγωγική χώρα και συμφωνήσαμε τότε την ένταξή μας στην ΕΕ, συμφωνώντας να πάψει η χώρα να είναι παραγωγική» παρατήρησε, ενώ διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να κάνει αθρόες εισαγωγές κηπευτικών από χώρες πολύ λιγότερο ευνοημένες κλιματικά.    defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.