Σημαντικά Νέα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜ.Δ/ΝΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κατάγεται από τις Σέρρες και έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή να έχει υγεία και δύναμη ώστε να εκπληρώσει με επιτυχία τα καθήκοντά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. 

Επισημάνθηκε στη συζήτηση, ότι η τοπική αστυνομία έχει διακριθεί για τις επιτυχίες της στην πάταξη της εγκληματικότητας, όπως και στη διαλεύκανση πολλών δύσκολων υποθέσεων. Επίσης, η τροχαία υλοποιεί ένα δύσκολο έργο, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διαθέτει ένα εξαιρετικά εκτεταμένο οδικό δίκτυο, εξυπηρετώντας πολλούς απομακρυσμένους οικισμούς και σημαντική κίνηση επισκεπτών και τουριστών.


Και από τις δύο μεριές εκφράστηκε η δέσμευση για αμοιβαιότητα, συνεργασία και τακτική επικοινωνία ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες των πολιτών της Πέλλας. Επίσης, συζητήθηκε η υλοποίηση δράσεων κοινού ενδιαφέροντος όπως η ενημέρωση των πολιτών για θέματα ασφάλειας και οδικής κυκλοφορίας, ο σύγχρονος κοινωνικός ρόλος της ελληνικής αστυνομίας, η συνεργασία των πολιτών και, ειδικότερα, η επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών πολιτικής προστασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.