Σημαντικά Νέα

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: «56 εκατ. Ευρώ στις άμεσες ενισχύσεις του Προγράμματος Εξοικονομώ κατ’ Οίκων για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας»



Με απόφαση του Υφυπουργού κ. Βιρβιδάκη ενισχύονται τα ταμεία του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκων» για την Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση ....  
 ...στη Κεντρική Μακεδονία δίνονται 56 εκατ. Ευρώ στις άμεσες ενισχύσεις, ποσό που θα διατεθεί για τις ενεργειακές βελτιώσεις των κατοικιών.
Ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο κ. Βιρβιδάκη, με την οποία ζητούσε τη μεταφορά πόρων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκων» για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει δέκτης της θετικής ανταπόκρισης του Υπουργείου. 
Αναφορικά με τη θετική εξέλιξη ο Βουλευτής δήλωσε: «Η αύξηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου κατέστησε, περισσότερο από ποτέ, επιβεβλημένη την ανάγκη: α.  αναζήτησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας για την θέρμανση των κατοικιών και β. δημιουργίας κτιρίων μηδενικής ή σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης, με στόχο τη θωράκιση των κατοικιών αλλά και την απεξάρτηση από υψηλού κόστους και βλαβερών για το περιβάλλον μορφών ενέργειας. Η ενίσχυση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με 56 εκ. ευρώ είναι μια ευχάριστη είδηση και ικανοποίει ένα μέρος του αιτήματος που είχε εκφραστεί κατά το προηγούμενο διάστημα για ενίσχυση του Προγράμματος. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε περισσότερα νοικοκυριά να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές μορφές ενέργειας  και να θωρακίσουν τις κατοικίες τους για την κάλυψη των αναγκών τους».

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.