Σημαντικά Νέα

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ


Στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών της Δημοτική Ενότητας Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Ομάδα Πρωτοβουλίας την οποία δημιουργήσαμε την Άνοιξη του 2016 με ένα και μόνο σκοπό 

                                ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ


Τον Μάιο  του 2016 καταθέσαμε πλήρη φάκελο στην  έως πρότινος Υπουργού Βιομηχανίας και Ανάπτυξης και Βουλευτού του νομού μας κας Θεοδώρας Τζάκρη και πήραμε την αμέριστη στήριξη της στην προσπάθειας μας.  Τον  επόμενο μήνα ο τότε Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κος Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε το νομό μας δίνοντας μας την ευκαιρία να του δώσουμε τον φάκελο. Λίγες μέρες μετά μας δέχτηκε στο γραφείο του ο κατεξοχήν αρμόδιος για το « Νέο Καλλικράτη» ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κος Γιάννης Μπαλάφας και του παραδώσαμε το φάκελο  με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που αποδεικνύουν το δίκαιο αίτημα των πολιτών του πρώην Δήμου Κρύας Βρύσης για την επανίδρυση του. Καταφέραμε ταυτόχρονα να ενημερώσουμε και άλλους εμπλεκόμενους φορείς όπως το αρμόδιο τμήμα τοπικής αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ όπου κι εκεί πέραν της κατάθεσης φακέλου ενημερώσαμε τα αρμόδια πρόσωπα τα οποία είναι υπεύθυνα για τον σχεδιασμό του «Νέου Καλλικράτη».
Στη προσπάθεια να κάνουμε ακόμη πιο ισχυρό το αίτημά μας αποφασίσαμε να συλλέξουμε υπογραφές από τους συμπολίτες μας ακόμη κι από αυτούς οι οποίοι ξενιτεύτηκαν αλλά δήλωναν παρών στην προσπάθεια αυτή μέσω της σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήσαμε για ενημέρωση αλλά και ηλεκτρονική κατάθεση υπογραφών. Η συλλογή των υπογραφών, ολοκληρώθηκε μετά και την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ομάδας μας στην 29η  Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 5453 συμπολίτες μας που στήριξαν με την υπογραφή τους  την κοινή μας προσπάθεια για την επανίδρυση του Δήμου μας και δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το ένα και μοναδικό μας αίτημα. Να διευκρινίσουμε  ότι η συλλογή των υπογραφών (γραπτής και ηλεκτρονικής μορφής) έγινε  με απόλυτα Δημοκρατικό τρόπο και με συναινετική διάθεση παρά την προσπάθεια μεμονωμένων τοπικών παραγόντων να διαλύσουν κάθε ελπίδα επιστροφής του Δήμου μας.
Η επόμενη μας ενέργεια ήταν η κατάθεση των υπογραφών στους παραπάνω αρμόδιους ως συμπληρωματική κατάθεση του φακέλου αλλά και την ανάδειξη της θέλησης και της δυναμικής η οποία δημιουργήθηκε καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα αρχικά προγνωστικά στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Τον Νοέμβριο του 2016  έπειτα από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέλαβε ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος έλαβε τον πλήρες φάκελο ,συμπεριλαμβανομένου των υπογραφών.
Τέλος να τονίσουμε ότι η Ομάδα Πρωτοβουλίας δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη μας για τον τόπο, μακριά από κομματικά συμφέροντα όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν και με ένα μόνο σκοπό         
                                  
          ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ


Ομάδα Πρωτοβουλίας
Τάκης φωστηρόπουλος
Στάθης Μαυρίδης
Κυριάκος Τσάτσος
Σοφία Τσεσμετζίδου
Νίκος Φωστηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.