Σημαντικά Νέα

VIDEO- ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΞΕΛΊΧΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ (ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟ;), τον Γιάννη Ρώσση να μην δίνει καν παρουσία στη συνεδρίαση -πληροφορίες λένε ότι πλέον έχει κλείσει το  κεφάλαιο συνεργασίας με το δήμαρχο Αλμωπίας.
Το Δημήτρη Βέσκο να παίρνει το λόγο μετά από μήνες και να υπερασπίζεται της πραγματικά άξιας επαίνου ετοιμότητας που επέδειξε, όπως και την άψογη οργάνωση για την ετοιμότητα των σχολείων της β'θμιας εκπαίδευσης! 



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ



Τη διαφορά επίσης έκανε ο Χρ.Χουρσόγλου, ο οποίος έδειξε να κρατά κλειστά χαρτιά και σε ετοιμότητα για τα ερχόμενα δημοτικά συμβούλια τα οποία προβλέπονται άκρως....   ....θερμά και με τον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας να σας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα με αποκαλύψεις για το τι ακριβώς συμβαίνει στο δήμο Αλμωπίας τα τελευταία 2,5 χρόνια!

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά καταγράφηκε ο Τ.Ασβεστόπουλος σε κατάσταση έντασης θεωρώντας όπως αποκάλυψε ότι έγινε αντικείμενο εμπαιγμου από το δήμαρχο!

Δείτε το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο με στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση:



ΣΗΜ.: Η ΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΙΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.