Σημαντικά Νέα

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!! Οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας εναντίον Μπούτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΤΑ

Συζητήθηκε στις 22-01-2017 ημέρα Κυριακή στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας η αποτρόπαια επίθεση του κ. Μπούτα εναντίων μας σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού καναλιού της Λάρισας. Ομόφωνα απαντάμε στον κ. Μπούτα :
Η Ομοσπονδία των Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι το νόμιμο εκλεγμένο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που εκλέχθηκε από τους κτηνοτροφικούς συλλόγους όλης της Θεσσαλίας. Έχουμε έντονη παρουσία τα τελευταία 30 χρόνια της λειτουργίας μας και δεν προερχόμαστε από σύντομες κινητοποιήσεις μέσω του όρου μπλοκατζής όπου τότε μόνο θυμάστε τους κτηνοτρόφους κ. Μπούτα.
Βγάλατε μία ανακοίνωση και καλά στήριξης των κτηνοτρόφων λίγο πριν τις κινητοποιήσεις που εσείς ορίσατε χωρίς να μας ρωτήσετε αν μπορούμε. Που ήσασταν κ. Μπούτα όταν συζητούσαμε για τα βοσκοτόπια εδώ και 2 χρόνια; Που ήσασταν όταν  πρώτοι κινητοποιηθήκαμε τον Μάιο του 2016 για την αποτρόπαια μείωση της εξισωτικής; Που ήσασταν όταν με παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας τον Ιούλιο του 2016 οι κτηνοτρόφοι θα πάρουν μεγαλύτερη συνδεδεμένη; Που ήσασταν όταν χιλιάδες ζώα των κτηνοτρόφων  πέθαναν το 2014 και το 2015 από τον καταρροικό πυρετό; Η απάντηση είναι μία κ. Μπούτα ΠΟΥΘΕΝΑ.
Πρέπει να καταλάβετε κ. Μπούτα ότι οι κτηνοτρόφοι δεν αποτελούν πλέον το δεκανίκι των μπλοκατζίδων αγροτών οι οποίοι μόνο στα μπλόκα θυμούνται τους κτηνοτρόφους και πονάνε γι’ αυτούς. Αποφασίσατε να προχωρήσετε σε κινητοποιήσεις χωρίς να μας ρωτήσετε. Και μάλιστα σε μια χρονικής στιγμή όπου παλεύουμε με τα χιόνια και τις ακραίες θερμοκρασίες βρισκόμενοι στο μέγιστο της παραγωγής μας ενώ εσείς βρίσκεστε στην ζεστασιά του σπιτιού σας χωρίς εργασία.
Δεν ξεχνάμε εμείς οι κτηνοτρόφοι ότι πέρυσι οι κινητοποιήσεις που έγιναν σε όλη την χώρα είχαν ως κατάληξη την συνάντηση σας κ. Μπούτα με τον πρωθυπουργό χωρίς την παρουσία κτηνοτρόφων προφανώς γιατί μας πονούσατε και μας νοιαζόσασταν πολύ. Οι περυσινές κινητοποιήσεις κ. Μπούτα ξεκίνησαν από μέρους σας με αφορολόγητο 30.000€ και καταλήξατε μετά την συνάντηση στο Μαξίμου με τον κ. Τσίπρα στις 10.000€ και τις επιδοτήσεις μέσα. Αν αυτό για εσάς ήταν πέρυσι επιτυχία γιατί επανέρχεστε φέτος και ζητάτε πάλι αφορολόγητο 30.000€;
Εμείς στην Ομοσπονδία κ. Μπούτα λειτουργούμε όλο τον χρόνο για το συμφέρον των κτηνοτρόφων ενώ εσείς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική προβολή (στρατηγός Μπούτας) κάτι που φάνηκε έντονα πέρυσι με την φιέστα της καθόδου των τρακτέρ στην Αθήνα μετά από συννενόηση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , την φωτογράφιση και την προβολή στα social media και στο τέλος τον τερματισμό των κινητοποιήσεων.
Πρέπει να καταλάβετε κ. Μπούτα ότι η Ομοσπονδία των κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι όργανο ουσίας για τους κτηνοτρόφους και όχι εντυπώσεων όπως είστε εσείς.
Τέλος καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους σε γενική συνέλευση στις 28/01/2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 το πρωί στο Εμμανουήλειο Πνευματικό κέντρο στον Τύρναβο για να αποφασίσουμε μορφές κινητοποιήσεων και προβλήματα στις πληρωμές.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος
Παλάσκας Νικόλαος

http://www.agrotes.eu/ktinotrofi-tis-thessalias-enantion-bouta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.