Σημαντικά Νέα

Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Δήμαρχος Πέλλας: «Η κρίση βαθαίνει και τα προβλήματα περισσεύουν. Να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο όσους συμπολίτες μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη …»
 
Πρόεδρος Δ.Σ.: «Σχεδιάζουμε νέες δομές ΚΔΑΠ για τη νέα χρονιά…»
 
Την καθιερωμένη κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 13.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά, τους κάλεσε να εντείνουν την προσπάθειά τους για την υποστήριξη των ανήμπορων ανθρώπων, των μοναχικών και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πέλλας, γιατί όπως είπε «η κρίση βαθαίνει και οι ανάγκες του κόσμου περισσεύουν». Σε ότι αφορά στο πολιτιστικό κομμάτι της επιχείρησης, ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από την λειτουργία του Ωδείου και των εργαστηρίων, αλλά και γενικότερα από την παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων από την ΔΗΚΕΠΑΠ. Παραμένοντας στον πολιτιστικό τομέα του Δήμου Πέλλας αναφέρθηκε στην ανάδειξη των Οθωμανικών Μνημείων των Γιαννιτσών: «Τα Γιαννιτσά της αντιπαροχής και του απέραντου τσιμέντου, έχουν κάποια Οθωμανικά Μνημεία, τα οποία σιγά σιγά ανοίγουν και γίνονται επισκέψιμα για το κοινό, ανεβάζοντας έτσι και την τουριστική κίνηση», σημείωσε. 
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Απόστολος Φάκκας, αφού  ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, σημείωσε ότι οι προσπάθειες τόσο του ίδιου όσο και του δημάρχου κ. Στάμκου κινούνται στην κατεύθυνση για την διατήρηση της ομαλής ροής χρηματοδότησης προς την ΔΗΚΕΠΑΠ, ώστε η μισθοδοσία των εργαζομένων να γίνεται κανονικά στην ώρα της. Παράλληλα ο κ. Φάκκας ανακοίνωσε ότι στόχος της επιχείρησης για τη νέα χρονιά είναι να δημιουργηθούν νέες δομές, κυρίως στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), είτε σε περιφερειακό επίπεδο είτε μέσα στο αστικό κέντρο των Γιαννιτσών, ώστε να ωφεληθούν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας, ακόμη περισσότερες οικογένειες στο Δήμο Πέλλας από τον σημαντικό αυτό θεσμό.
 
Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε», για… τρίτη συνεχή χρονιά, στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο. Από τους εργαζόμενους το «τυχερό φλουρί» κέρδισε η Γεωργία Μητσιογιάννη- Κώτσιου, από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Γιαννιτσών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.