Σημαντικά Νέα

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΦΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Στα «πράσινα φανάρια», στη διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία», θα κατευθυνθούν το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Χαλκιδικής.

Η σημερινή ημέρα θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την παράταξη των μηχανημάτων τους στο σημείο. «Αύριο όμως, απο τις 11 το πρωί θα προχωρήσουμε σε καθολικό αποκλεισμό του σημείου και στα δύο ρεύματα, μέχρι να λήξουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις» επισήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κτηνοτρόφων απο τα Σήμαντρα Χαλκιδικής, Δημήτρης Παπαδάκης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας.Όπως διευκρίνισε, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον νομό Χαλκιδικής και από τις περισσότερες περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, εκτιμάται ότι θα φτάσουν στο σημείο στις 17:00 και αύριο το πρωί, στο μπλόκο «πράσινα φανάρια», θα ενσωματωθούν συνάδελφοί τους από τη Γαλάτιστα.

Κλειστή είναι από τις 11:00 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα. «Δεν πρόκειται να ανοίξουμε εάν δεν φτάσουμε Προμαχώνα» επισήμανε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αγρότης Γιάννης Τουρτούρας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου.

Το σημείο όπου έχουν εγκατασταθεί από τις 25 Ιανουαρίου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Σερρών έχει ενισχυθεί σημαντικά, σύμφωνα με τους ίδιους, ενώ στόχος είναι η εφαρμογή των εναλλακτικών τους σχεδίων για να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Τονίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή είναι αισθητή η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων. Αστυνομικοί υπάρχουν σε κάθε διασταύρωση του δρόμου Σερρών-Προμαχώνα, αλλά και σε παρακαμπτήριες οδούς, προκειμένου να μην υλοποιηθούν τα σχέδια των αγροτών και κτηνοτρόφων που επιχειρούν να προσεγγίσουν το τελωνείο

http://www.stoxos.gr/2017/01/blog-post_9880.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.