Σημαντικά Νέα

Νέα στοιχεία για τη φοιτήτρια από τα Γιαννιτσά, που έπεσε από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στις φοιτητικές εστίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  όταν μία 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr,  η άτυχη φοιτήτρια μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα της, λίγο πριν πέσει στο κενό. Παρούσες ήταν δύο φίλες, συμφοιτήτριες της που καταθέτουν στην αστυνομία. Σε κατάσταση σοκ οι κοπέλες είδαν την 22χρονη να πέφτει στο κενό, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα.
Σύμφωνα με το newsit.gr από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Εκεί πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση που τους βύθισε στο πένθος.
Η καταγωγή της άτυχης φοιτήτριας ήταν από τα Γιαννιτσά. Είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει και έχασε τη ζωή της πρόωρα και αναπάντεχα.
Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από φιλικά της πρόσωπα σε μια προσπάθεια να χυθεί φως στο μυστήριο του θανάτου της. Οι δύο συμφοιτήτριες της 22χρονης θα μεταφερθούν εντός της ημέρας σε άλλη φοιτητική εστία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.