Σημαντικά Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ: ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ - Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας 

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟΥ 

Ο Δημήτρης Βέσκος μας έχει συνηθίσει στην πολιτική του πορεία σε χαμηλούς τόνους και κάθε αντίδραση του στο βαθμό που πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες, μόνο ασήμαντη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Παρακάτω παρατήθεται όλη η επιστολή της παραίτησης, σε αποκλειστικότητα του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, η οποία αν και λιτή είναι άκρως λακωνική!
Μέσα σε λίγες σειρές τα λέει όλα. 

Είχαμε εντοπίσει ότι εδώ και καιρό κάτι δεν "λειτουργεί" καλά στις σχέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Δημ.Μπίνου με αρκετούς από τους συμβούλους του.

Η παραίτηση του Δημήτρη Βέσκου σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί συνηθισμένη, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν από το γραφείο τύπου του Δημάρχου οι έμισθοι κονδυλοφόροι που τους πληρώνουμε αδρά από τη τσέπη μας για να μας παραπληροφορούν.

Για όσους γνωρίζουν καλά το Δημ.Βέσκο, τον μακροβιότερο αιρετό του Δήμου Αλμωπίας, καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση είναι άκρως εκρηκτική και από εδώ και πέρα μπορούμε να περιμένουμε πολλές ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας "της καρδιάς μας"!
   
Στην επιστολή-κόλαφος 3 σημεία χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:

α. Πουθενά στην επιστολή δεν αναφέρεται ο Δήμαρχος με το όνομα του παρά μόνο γίνεται αναφορά στον Πρόεδρο. Αυτό από μόνο του "φωνάζει" ότι η επικοινωνία μεταξύ των δύο είναι με το στανιό τυπική!

β.  Η προτροπή για "καλύτερο έργο" αποκτά ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία, μιας και οι γνωρίζοντες από "μέσα" έχουν σχηματισμένη άποψη που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πως ότι έργο έχει γίνει από την παρούσα Δημοτική Αρχή στη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών μέχρι τώρα και δεν είναι λίγα, οφείλεται κατά κύριο λόγο στις άοκνες προσπάθειες του Δημήτρη Βέσκου.  

γ. Η επιστολή κλείνει δίχως να αναφέρεται κάποιο ευχαριστήριο ή κάποιος θετικός χαρακτηρισμός του Δημήτρη Βέσκου προς τον δήμαρχο παρά μόνο το όνομα με υπογραφή.

Με λίγα λόγια τα βρόντηξε και έφυγε αξιοπρεπώς και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις...
Θ.Χ.
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.