Σημαντικά Νέα

ΕΔΕΣΣΑ: Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατ'ιας Πρ.Παυλόπουλου η Επέτειος απελευθέρωσης της πόλης


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατ'ιας Πρ.Παυλόπουλου η Επέτειος απελευθέρωσης της Έδεσσας και Ανακήρυξη του Προέδρου Τ.Δ. ως επίτιμου δημότη Έδεσσας.

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου εορταστηκε η απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους καθώς και η Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα. Στις 10.20 π.μ., ύστερα από την επίσημη υποδοχή του προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποιηθηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας με τη χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και εκφώνηση του ιστορικού της ημέρας από τον αναπληρωτή καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάση Χρήστου. 


Στις 11.40 θα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Παυλόπουλο. Στη συνέχεια ακολούθησε παρέλαση, στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης μηνύματα έστειλε ο  Προέδρος της Δημοκρατίας με αποδέκτες την Τουρκία και τα Σκόπια κατά την τελετή της  Επετειου της  απελευθέρωσης της Σκύδρας προχθές 17.10.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.