Σημαντικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΙΕΡΑΠΟΔΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή 140 προσκυνητών, κληρικών και λαϊκών, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στους Αγίους Τόπους.

Το προσκύνημα πραγματοποιήθηκε από 15 έως 22 Σεπτεμβρίου έχοντας επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο 
Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Περιλάμβανε επισκέψεις και ιερές ακολουθίες στα Ιεροσόλυμα, την Βηθλεέμ, την Ναζαρέτ, την Ιεριχώ, την Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα και άλλα ιερά προσκυνήματα.
Την Δευτέρα 19/9 το πρωί ο Σεβασμιώτατος και οι προσκυνητές επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου τους δεξιώθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, από 00.00 έως 03.00, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης συλλειτούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο και άλλους κληρικούς στον ιερό Γολγοθά παρουσία όλων των προσκυνητών.
Σε όλη την διάρκεια της επισκέψεως στους Αγίους Τόπους τον Σεβασμιώτατο και τους προσκυνητές συνόδευσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος, ενώ στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλων (Γιάφα) τους προσκυνητές υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιόππης κ. Δαμασκηνός.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.